Én meg abba a vegyes tüzelésű kazánba gyujtok be kilenc éve,
amit még a szüleim vettek.
Arról a fáról eszem az almát, amit még a szüleim ültettek.
Így gondoskodnak rólam haláluk után is
huszonnégy (kilenc) évvel.
Még az is lehet, hogy visszaköltöztek a házba,
ahol most épp nem lakom, és hazavárnak.