Elveszett világ
Jeges óceán, biztos a globális lehűlés
látható a főoltáron, didergő alakokkal,
jobbra aranyhegyek ellenek épp egeret,
balszárny nincs, elhordták tüzelőnek.
Dél fele jár, látogató, teremőr egy se,
tán a nappali álomkór kapta el őket,
mert angyal szólt: lépni se próbálj,
éjszaka van, a guanó lerakódik szépen.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2022-07-02 13:47:18
Utolsó módosítás ideje: 2022-07-02 13:47:18