P.Horváth László
Mondóka
P.Horváth László
http://www.phorvath.hu
Mondóka
Ordít
és dörömböl,
ha szikrát fú a szél,
hogy jó lesz vigyázni,
mert a pokol már be nem temethető.
Küldik a pokolba, zuhog rá a kő,
egyedem,
begyedem,
tengertánc,
PESSZIMISTA ő!
Ő?
Ó!
Hiszi a manó!
Dúdol,
fuvolázgat,
ha szikrát fú a szél,
és fennen hirdeti, hogy
a Pokol közhelynek minősíthető.
Ezért a mennyből hull rá rózsaeső,
egyedem,
begyedem,
tengertánc,
OPTIMISTA ő!
Ő?
Ó!
Rúgja meg a ló!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.
|
|
|