Fenét némaság
Mi a fene ütött beléd?
Ez több, mint ami, ahogy minden más is.
Szokták mondani: a néma a leghangosabb.
De senki sem egy halottnak akar,
hogyha egyszer megbocsát is.
Felhalmozódik, aztán mi lesz?
Mi a fene ütött beléd?
Tényleg beéred ennyivel,
csak magadat dédelgeted és
tudod, hiába tűnik rendnek,
a szőnyeg alatti kupacok mozognak.
Élnek, hallod? Fáj nekik!
Hiába nem szólsz semmit,
tudják ők, hogy ott vagy.
Mi a fene ütött beléd?
Vértől csöpög szíved a szögön.
Ez a csend, dehogy nyugodt,
fenét némaság,
ez csak egy hamis közöny.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2022-03-16 10:50:41
Utolsó módosítás ideje: 2022-03-16 10:50:41