paricska
olyan három-négy hete
vidám voltál de tudom csak nekem
már semmit nem
mintha csak a holnapi ebédről lenne szó
de a konyhával kész vagy ez fontos
rózsaszín
pedig azt nem is szereted nevettél
a gyerekek már nagyok ez még fontosabb
egy link hallgasd itt a fiam dobol
tényleg profi
jó lenne ha nem látnák
a verseim
valakit megkérek
posztumusz
a szülinapra jól leszek
köszöntőt
hát huszonegyedikén
vidámat persze
persze
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2022-02-19 09:58:55
Utolsó módosítás ideje: 2022-02-19 09:58:55