a szerelemről másképp
a legszebb percek ott lapulnak
szétszóródva a járdán
a macskakövek repedésébe akadt
tűsarkú cipők nyomvonalán
a kopogó cipősarkakban
a hófúvásban kesztyűmelegbe simult
kézfogásokban
ölelések láthatatlan nyomaiban
a kabátokon
a szerelmesek széltől lobogó sáljában
amibe egy-egy csók után
szemérmesen bújnak el az ajkak
de tavasszal tenyerükben már
napcseppek ragyognak
s míg a fák lombja felhőtölcsérbe harap
hajukból sugarat fon a szél
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2022-01-24 05:51:53
Utolsó módosítás ideje: 2022-01-24 05:51:53