skandináv krimi
oslóban él egy furcsa rendőr
megüti olykor a guta
sosem derül ki feltámadt vagy
meghalt az összes rokona
müzlit talál a mélyhűtőben
vörös húst az se tegnapi
vajon elég egy jó regényhez?
harry hole nyomozza ki
s míg térdepel a hóesésben
hálószobája zöld gyepén
hátába tűket szúr a szégyen
rávarrja „tényleg nincs remény”
nős volt a gyűrűn hullafoltok
nagylánya sértődött tini
mit kezdhet még az életével?
harry hole nyomozza ki
szerencsére van két kutyája
netflixe bagettje bora
ha vérben úszik az akersgate
akkor se megy már sehova
egyetlen tett megannyi bűnös
miért kell újra hallani?
hogy mind szarunk az indítékra
harry hole nyomozza ki
ajánlás
találkozhatsz a felügyelővel
de ne kóstold meg nincs tapi
mi jön még tucat folytatásban?
harry hole nyomozza ki
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2022-01-13 21:15:05
Utolsó módosítás ideje: 2022-01-13 22:06:22