diary
már vénnek is öreg vagyok
lépcső minden méter
mielőtt csak lépnék egyet
meggondolom kétszer
hályog-függönyön át szépül
a csúf ráncos világ
de a régen könnyű gátak
mára tűzkarikák
szülinapi tortám bővül
lumenről lumenre
nagybetűkkel írok tervet
napi itinerbe
tudom mikor kell új mankó
- adapter a léthez –
vagy egy barát ki helyettem
pár dolgot elvégez
a jótállás lejárt régen
pótalkatrész sincs már
ha lenne is mihez kezdek
ha üres a kincstár
erózióm minden percét
pontosan követtem
eddig még egy momentum sem
maradt jelöletlen
megbékélten jegyzetelek
csak az nyomaszt nagyon
ki folytatja naplóm hogyha
egyszer abbahagyom
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2022-01-09 22:05:50
Utolsó módosítás ideje: 2022-01-09 22:05:50