az elúszás mibenlétéről
( többet ér egy kiló lóhús,
mint egy pimasz filozófus)
elmúltál te Csiga ez nem vitás
egyfajta puhatestű entitás
arcátlan hang és némi őserő
– ötvenhétmillós „szemfedő”
belátod – remélem – ez mégsem megy
hagyj békén minket végre és feledj!
furcsa kilátás: Biga nem „repül”
zsebünk üres; Csigánk ma mégsem ül
erszény és pénz poszt-modern bajnoka
kulcs szava; modernitás mint csoda!
a józan ész nem sír és nem örül
nem leszel; sem többen sem egyedül!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-12-28 10:45:00
Utolsó módosítás ideje: 2021-12-28 10:45:00