karácsony
fojtogat gondolnom megint a karácsonyra,
kiveti belőlem az idő minden évben,
anyámat akarom, kezében égő,
a fát díszíti, mosolyog éppen,
felnőttet játszani, dolgozni menni,
beszélj helyettem szememből csorduló,
jó reggelt kíván meg boldog karácsonyt,
anyámat akarom, suttog a szó,
ne nézz át rám, mindig rosszul alszom,
még ne jusson eszembe anyám, a karácsony,
se csillagok nélküli téli éjszaka,
se hó, se ébredés nélküli álom
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-11-23 10:14:34
Utolsó módosítás ideje: 2021-11-23 10:14:34