A kõ szava
Boldog kő vár a barlang mélyén.
Látta rajtad csodálod a természet igéjét.
Hasznosat épít magának minduntalan,
s a szépség világa kifogyhatatlan.
A cseppkövek a kövek virága,
Rejtelmesek az alakok! Talány az!
Korántsem azt akarja mondani
Aminek az ember nevezi.
De mit tehet ráhagyja.
Amit az ámuló látogató mond
a visszhang megismétli, ezzel köszöni.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: Déli Tükör, 2003.
Kötetben: Csepel-sziget és vonzáskörzete antológia (Szigethalom, 2004.)