várakozás(ok)
már egyedülléteim távolában is
bármikor megérintesz
kiérdemeltük
hogy
engedjem áttörni
legbenső védvonalaimat
oda-vissza
úgy vagy messze hogy közel
túllépsz minden távolságon
ha jössz belőlem jössz el
s mindehol melletted látszom
távolabb mintsem közel
s közelebb vagy mintsem távol
úgyis mellőlem jössz el
hisz bárhol vagy mellém látszol
összezárva
az idő belefonta magába ezt is
mióta együtt látszódunk
egyszerűbb lett várakozni rád
horizonttól horizontig
összezárva
ránk borultak történeteink
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-10-04 00:00:02
Utolsó módosítás ideje: 2021-10-04 00:00:02