Nem kérdezni
Nem sikerült éjjel elengedni semmit,
csak tévelyegtem magam körül.
Mégis kiürülten nézek szembe velem
és érzem magam idegenül.
Látszik is rajtam. Nem szép dolog.
Ezzel áthárítom rád egy részét.
Te is megtanultál nem kérdezni,
így hát eldöntöttem: ebből kérsz még.
Rohadt módon vársz és meg sem szólalsz.
Elmegy a reggel. Beragadt szavak.
Egy sosemvolt kérdésre némán válaszoltál,
én meg látod… némán bántottalak.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-09-22 17:44:10
Utolsó módosítás ideje: 2021-09-22 17:44:10