Kali juga blues
hajlataiban görbült velünk a világ
és mi mindig ugyanabban
a mozdulatban görböltünk vele
sokáig hittem, hogy haladunk,
tartunk valahová
aztán eszméltünk
sírtunk
de nem tudtuk levetni
dédszüleink
hátunkhoz nőtt
puttonyát
te ki akartál szállni
én görbültem tovább
csak az arcok
változtak ezután
de én megláttalak mindben
talán nem is mentünk soha együtt
csak én hittem
bàr ez nem számított
mert a világ közben
elkopott alólunk
darabokban hullott
mindenfelől
nem volt már görbület
csak szilánkok
és én némelyikben
megtaláltalak mèg
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-09-21 20:39:04
Utolsó módosítás ideje: 2021-09-21 20:39:04