terápia
annyiszor eltemettelek már
mégis az a fantáziám
itt vagy velem
az az élményem
közös bűneink
itt száradnak lelkemen
nap mint nap megkérdezik
ma milyen érzésekkel ébredt
s nem tudom a választ
mert volt egyszer egy Isten
aki megengedte hogy megtedd
és most van egy égbolt
ami nem sújt le rám csak fölém feszül
hiába várom
viharok jönnek mennek
óceándobokat rázok
szíjakról mesél kezem
beszélek róla
én megteszem
segít nekünk?
nem tudom nem hiszem
te halott vagy
akárhogy emlékezem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-09-18 18:26:45
Utolsó módosítás ideje: 2021-09-18 18:26:45