nyomokban
a szavak ugyanazok,
csak a hogyan, az más most,
lehet gyengébb vagyok mostanában,
talán kicsit vashiányos…
néha arra gondolok felejtsen el,
igen, de azért ne egészen,
amiből összeáll a tegnapja
nyomokban tartalmazhatna engem is éppen
nem tudom a közöny szülte-e a dühöm,
vagy pont, hogy fordítva,
de most már úgy lélegzem én is,
hogy beletapadjak ebbe a lelkiállapotba
közben évek húznak sietve el,
bennük minden akkora mint én vagy ő,
én meg most aprócska vagyok,
csak nyomokban fellelhető
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-09-02 10:03:49
Utolsó módosítás ideje: 2021-09-02 10:03:49