Sorok lábcédulára
Fuldokló hörgés az alapzaj, infernó,
meg az oxigénpalackok ütemes sípolása.
Úgy mossák az ápolónők a hátakat, előredőlve,
mint otthon a viaszkosvászonnal takart konyhaasztalt.
Körben készülődnek fátyolosuló múltjukra emlékezve
turista utasai az állítható rácsos kerekeságynak.
Hallgatják egymást. A falon leltári tárgy a feszület.
A viaszsárgára izzadt megkínzottak befejeződni vágynak.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-06-15 10:23:58
Utolsó módosítás ideje: 2021-06-15 10:23:58