szabadon
Hova is jutnánk, ha
elkezdenénk verssorokon
gondolkodni?
De ha nem, akkor
ma ide jutottam.
Elkapott a hév,
bejött a szobámba.
Azért, meg kell hagyni,
egy lájkot reggelire
megérdemelt a versem.
Isten keze van a dologban.
Isten jutalmaz így.
Ismerem.
Én Istenem! Jó Istenem!
Nem az lett, aminek indult.
De én, az ilyeneket sohse bánom.
Dögöljön meg mindenáron!
Dögöljön meg Ráthai!
Dögöljön megInt!
Liphtet se sajnálom, ha! Ha-ha!
Dögöljön mindhárom!
Mondom ezt harag nélkül.
A legjobb indulattal.
Fexem az ágyon.
Leszek én a közös ellenség.
Végre, kisimul a Tokh arca.
Legyen ez a végső harca.
Legyen a végső karcom.
A szellemi vakságok nagysága
omoljon le!
Ahogy én is leomlottam.
Temessék egymást maguk alá.
Maguk alá,
maguk alá, maguk, alávalók,
vizeljenek maguk alá a lók.
Pelenkázni kelljen őket!
Féreg rágja a töküket!
Legyen felfekvésük!
Tudom nem sok van hátra.
Szükségem van eufóriára.
Nyugodtan megütheti a guta, mind.
Közel a napnyugta kint,
s benn is eljön.
Hoztam egy jó döntést.
Lelkes vagyok.
Háromszor verem rajtatok
el és vissza a port,
a Tokkh retkes porát.
Éljen! Vivát!
Van, aki panaszkodik, hogy
jaj, miért nem ildomos?
A mester és tanítvány barátkozás?
Mert ki tudja mi folyik
lea Dunán
barátkozás címszó
alatt, után.
A többiek meg, csak csinálják
egyedül a gyakorlatot. Statisztikáljanak!
Írják meg egyedül a dolgozatot.
És basszák is meg!
Hogy miért dicsekedtem el vele?
Hogy Febe eljön és hetvenéves
koromban is megdug?
Mert, annyira aranyos anno
a szándék, annyira ennivalóan,
annyira gyermeki, annyira romlatlan,
hogy mindent megér.
Legyen boldog minden egér!
Egy örökbe foglalást biztosan.
Ez nem a béke szigete volt.
Egyedül vagyok.
pontosan
pont
com
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-05-31 12:35:27
Utolsó módosítás ideje: 2021-05-31 12:35:27