Álomkép
Még mutat valamit ez a rozzant képcső:
a mélybe lent a szenny egyre csak árad.
Egyenesen a Seólba rohan egy lépcső.
A bűzös tájban pokol mélyén az árad…
Bizakodsz, hogy az úr a mennybe áthozat?
Látni, hogy a mindenség végleg megromlott,
a bűn bomló gyümölcse lett a kárhozat.
A tudás vára pernyeként összeomlott!
A lényed nem más, mint megbomlott pária.
Az Úr látva-látja, e világ már elhagy!
*
- Válts meg! -Ments meg könyörgés: csodás ária,
míg e hideg gyászban a lélek meg nem fagy!!!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-05-04 15:44:26
Utolsó módosítás ideje: 2021-05-04 15:44:26