Közösen
Elindulni egy végtelen közös útra
Felülni repülőre vagy hullàmvasútra
Nem gondolni jövőre vagy múltra
Felkészülni együtt szépre s rosszra
Életen keresztül nem figyelni korra
Élni jelennek inkább mint mulandóra
Nem süllyedni vagy futni zátonyra
Riggatatni testet feküdve tàkolt tutajra
Nézni világító égre tündöklő csillagokra
Ajkat àllitani szóval taglalt fogadalomra
Csészét készítve kávéra olykor teára
Csinosba öltözni lagzíra vagy bàlra
Nem lépni sàrra elnyelő mocsàrra
Építeni jövörő medret védő gàtra
Feledni terhet sosem nézni hátra
Ragadni minden tükröző édes màzra
Tervezni vele csakis maratoni távra
Elsétàlni zöldben burjánzó ékes tàjra
Ragyogàssal nézni ékes fényü gyémàntra
Sosem vàgyni rajta kívül senkire másra
Felirni szerelmed minden szavát homokra
Vàszont mérni végtelent mutató sivatagra
Sosem vàgyni elengedő örök elmulàsra
Felébredni éjjel elérhetetlen Törpi làtomásra
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-04-28 05:47:16
Utolsó módosítás ideje: 2021-04-28 05:47:16