Érintés
Keresem a szavakat kutatom a rimet
Elmondhasaam neked a valódi szerelmet
Fűti olthatatlan tüz érted dobbanó szivemet
Kulcsolja jelenbe s végzetbe nyuló kezet
Fonpdva érint csupaszon test által testet
Forgassuk újra vágás után bizonyos filmet
Minden maszk mögül mutat igaz érzelmet
Kérve szótlanul kényszerűl kartól türelmet
Lesve tekintet után elbuvölő szemeket
Jöjjön felünk után a végtelen fürkészet
Nem hagyni sodródni árral bizonyos léteket
Játszani befejeztig büntető ruletten tétet
Meglàtni hosszú botorkàlàst lezàrva jeleket
Olvasni bonyolultnak fordulhat nyílt térképet
Kiszâmítani ész s valasósâgi mértéket
Varàzslattal takarni mélybe àsni féltéseket
Repkedve bélelni tapadó sàrral fészkeket
Pillanatok múltán zsufoltból üressé tereket
Csupaszból nedvessé tenni olykor zsepiket
Könnyekkel itatva írni szívnek levelet
Egymashoz érkezve jelenik idéző döbbenet
Okot kombinálni nincs elég felület
Bànni sóvârgó szervezettel màsik ismeret
Okkal jön minden miértekre felelet
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-04-14 05:37:46
Utolsó módosítás ideje: 2021-04-14 05:37:46