ami lehetetlen az kizárt
annyira lelassult minden mostanában
hogy ha valaki meg akarná tolni
elég nagy erőfeszítést kéne tennie
azért vannak próbálkozások
nekifeszül a váll jobb láb hátul kitámaszt
vagy a bal tökmindegy csak
az a lényeg hogyan tud nagyobb
erőt kifejteni a test mikor lassan
előregördülve meglökné amit lehetetlen
egyetlen jól irányzott lendülettel
beindítani ami erodált márpedig
ha valamin akkor ezen annyi a reve
mint hetes út menti döglött macskában
a nyű mozog szaporodik tekeredik
lassan bomlasztják a napok míg eggyé
lesz a földdel a katicabogarak
elveszett hártyás szárnyaival
pókok kitépett lábaival
futrinkák eltaposott tetemeivel
amikor
szikkadt csend hintázik a fűszálak hegyén
senkit nem érdekel
ki tolja előrébb az időt
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-04-08 15:21:53
Utolsó módosítás ideje: 2021-04-09 19:29:45