a költő(nő) telefonjának kikapcsolása
nem tudom hányadik kikapcsolás
hányadik lehettem én a sorban
de férfilétemre
ez a kütyü
Kalász Zsuzsa
Kossuth díjas költő
telefonja az a kis kék
kifogott rajtam
nincs ilyen
csak a mesékben
ilyen telefon
nem létezik
már az összes gombot végig nyomkodtam
de nem enged
hiába na
mégiscsak egy nőé
aki ráadásul
Kossuth díjas itt
nekem végem letelt a hat perc
férfi létemre feladom
gondoltam amikor végre
engedett a kis butus
na nem a könnyed simogatásnak
mint az enyém szokott
mosolygott kedvesen
s mielőtt visszaadtam volna -
az azúrkék színű
sós süteménnyel megrakott
üvegtálkát nyújtottam felé -
abban a szent pillanatban
hangos csörömpöléssel
megszólalt az ébresztőóra
az éjjeli szekrényen az enyémen-e
vagy az övén
arra sajnos már nem
emlékszem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-02-26 19:19:01
Utolsó módosítás ideje: 2021-02-26 19:19:01