-120 kiló
Úgy döntöttem, magam helyett
téged hagylak el. A 21 osztható
7-tel, a kígyó levedli társurát
klisé helyett tusé möszijő
kandúr! A gyerek velem marad
A koszos gatyád viheted!
Nem így indultunk egykor.
Te asztal tetejéről kérted meg
a kezem részegen minden
szombat este, néha pénteken
egyszer-egyszer kedden
időnként szerda délután.
Talán akkor, ha nem
vigyorgok annyira
könnyes szemmel a
meghatottságtól
észreveszem a
csapdát.
Te voltál az.
Mi voltunk az.
Én leszek az
aki feláll és int:
Köszönöm, megvagyunk!
Küldje a következőt!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-02-02 07:45:47
Utolsó módosítás ideje: 2021-02-07 15:26:14