Ez ami
Betokosodott jégpárna-huzatok szelídítik a mélység-látszatú
páralebegtetést, csillám és csók-kápráztatók esőszonettjeiben.
Egy kékség vagy zuzmó-ölelésben pihent, felrajzó ricsaj-kórusban
függenek a meghidegült vászon-szerelmi hiány-maradványok.
Zálog-bizonyosság ez a kés-fényű illékony farakás-türelemben.
Még a titok-függő tétlenség kattogás is alább szédül és
rend-viaskodásban képzeli a márvány-merengés vésett erezeteit.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-11-25 02:37:45
Utolsó módosítás ideje: 2020-11-25 02:40:32