a málnaszörp
néha apám elvitt magával
a falusi vendéglőbe
tudom fiút szeretett volna
elégszer belém sulykolta anyám
de mi születtünk meg csak
a húgommal köztünk egyszer
elvetélt anyánk
a zsigerelt állatok látványa
sokkolta várandós lelkét
lógtak a kamrában
belsejük csupa vörös festék
minden alkalommal kiöntöttem
a szörpömet a terítőre
apám itta a sörét
közben nagyokat nevetett
a pincérrel adomázott
akkor nem vezetett
jó volt látni sima arcát
addig míg borult a pohár
utána szégyenkeztem
féltem nem hoz el többet aztán
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-11-23 21:05:58
Utolsó módosítás ideje: 2020-11-23 21:05:58