önarckép
nézem magam a tükörben
ruhám után kinövöm sorsom is
mint egy 90 C-s angyal
vasalatlan szárnnyal
gyűrött pizsamában
kócos hajjal
szivárog belőlem az idő
a sejtjeim harcmező
kezdik feladni
a mélyebb rétegek
mit is kezdhetnének
az örökkévalósággal
olyan programok nélkül
minthogy űrhajós legyek
és elrepüljek a holdra
és mi lesz a kacsalábon
forgó kastéllyal meg a herceggel
szökik belőlem az idő
de rafinált
mindig ront rajtam egyet
csúfít apró részletekben
míg el nem tűnök
az ezotéria azt mondja
én egy meztelen lélek vagyok
a nyolcvankét kilós test csak grátisz
különben elunnám magam
gyakorlom a matekot
kezdem már érteni a koleszterint
naponta kétszer mérek
vérnyomást vércukor szintet
gyakorlom a nyelvet: verset írok
és figyelem a híreket hol tart
az Alzheimer-kór kutatás
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-10-10 11:58:17
Utolsó módosítás ideje: 2020-10-10 11:58:17