15
a pincérek 15 éve ismerik.
persze a pincérek azóta folyamatosan
cserélődnek, de mégis. tudják, hogy
visszajár ide, ugyanazt rendeli 15 éve
egyre több borravalót ad. szereti ezt a
kocsmát, mert viszonylag gyors a
kiszolgálás, a bor minőségi. 15 éve
folyamatosan cipeli ide a nőket,
mindig másikat, kétszer ugyanazzal
egy helyen nem mutatkozhat. 15 éve
mindössze 5 évesen fogalmam sem lehetett,
létezhet egyáltalán, nem kívánhattam,
egyszer engem vigyen magával. nem hihettem,
hogy kocsmába járjak és ne igyak semmit.
csak őt kísérem. pincérek se szólítanak a
nevemen. én se őket. ő mindenkit, több
százat hogyan, miről jegyez meg.
15 évig más fogta a kezét, most 15-ig én,
percekre legalább, valahogy,
megfogom még.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: Mozgó Világ, 2004/3