folyamat
a közepe hasonló az övéhez
neki is kerekek
észre sem vette
mikor változtak át
fura
régen
még a legelején
mindent érteni akart
majd beleőrült
aztán feladta
szépen elbutult benne
„mindent vagy semmit” alapon
működött
fordulópont volt
mikor azt hallotta
ha sehogy se megy
ki kell húzni
a konnektorból
de
hogy mi nem ment sehogy
arra már
nem emlékszik
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-08-15 21:47:47
Utolsó módosítás ideje: 2020-08-15 21:47:47