Bizalom
Ha a folyó nem kanyarog és egyenesen visz,
akkor könnyebben eljuthatok majd hozzád,
talán egészen oda, széltől kérges tenyeredig.
A bizalom fenntart, könnyű üzenetté válok,
lebegve a naptorkolat felé sodró hullámokon.
Kérdőjelhab kerül minden karcsapással mögém.
Mikor odaérek kiemelsz majd és megtörölsz,
eszembe sem fog jutni a meder, sem az éles
sziklák. Nem fogok emlékezni arra sem,
hogy sokáig tartott megérkezni az ébredésig.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-07-25 13:15:16
Utolsó módosítás ideje: 2020-07-25 13:15:16