létezik mint a korhadt fa
mi még áll de levelet nem hajt
magába zuhanva álmodik
egybefolyik éj és nappal
álom és ébredés között lebeg
számára a valóság észlelése
szinte fáj
segítenék de nem hagyja
elutasító tán szeretni se tud
már csak Isten segíthet
és a közelgő halál