Elszánt emberek
Ők,
a sebészek,
a megszállott hittérítők,
a kardnyelők,
a hegymászók,
az állat idomárok,
a kintlévőségeket kezelő rendszer alkalmazottai,
a krampusznak öltözött kurvák,
a mágnes kapunál vizitáló őrök,
az abortuszra készülő nők,
a túszejtők,
a szervdonorok,
a halott mosdatók,
a fát ültető betegek,
a szeretők,
az inkubátorban síró újszülöttek kórházak főbejárata előtt.
Nemes vagy torz célért,de köztünk élnek. Hitük és erejük gyémánt szilárd.
Olykor irigyeljük őket…
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-07-09 22:08:20
Utolsó módosítás ideje: 2020-07-09 22:08:20