Szélkerék
csak a szépre, dara kevésre
ahogy száz szál hajadba fújtam
föld szagot, csöpp lánghamut
jobbultam, balultam
kigörbült karjaidból az ölelés
hártya bőr feszül csontjaimra
arcod tarajos köd-varrat
kék csókjaid lombokba bújtak
idegen tűzbe lóg nyelved
elmaradt eskü vagy, szélkerék
madárrá válsz, kerékcsapássá
szerencséd darázsderék
darabos zivatar köp hajnalt
ha ébredsz, öbleid nyögnek
ha ébredek, mellkasom kútjából
szárazon felköhöglek
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-07-04 19:32:53
Utolsó módosítás ideje: 2020-07-04 19:32:53