Addig szeretnélek Téged
Ha ezer évig élnél
addig szeretnélek Téged
ha néha haragszol is rám
megbocsájt igaz szerelmed.
Olyan vagy nekem
háznak a jó tető,
megvédesz mindentől
mint hűséges szerető.
Az élet hátralévő része
boldogan teljen el,
kívánom ezt magunknak
tele boldogsággal, szerelemmel.
Kívánom mindkettőnknek
a zavartalan boldog életet,
így észre sem vesszük--
a gyorsan elmúló éveket...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-07-03 17:23:25
Utolsó módosítás ideje: 2020-07-03 17:23:25