Az elbocsátott szelíd (B. M. - nek)
Milliárdnyi összehangolt sejtem,
Úgy figyelek jól, ha nem figyellek,
Szabadságot ugyanannyit látok,
Nem sértik meg sohase rabságtok.
Akaratom szabad is meg nem is,
Sorsom ha élem, észrevétetik,
A szabadság minden boldogsága,
Nem gátolom, ami jön, bevárjam.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-06-02 00:26:56
Utolsó módosítás ideje: 2020-06-02 00:26:56