tik-tok
mondjuk Buddhát
azt marhára bírom
többnyire anyámat is
ahogyan néz a
gazdag zöld szemével
s attól
minden fényes lesz
megint
pl. a krisnák ezt nem csinálják
azoknak nincs szemük
bár lehetne kék is
s a táliboknak is csak feketelyuk
van a látás helyén
annyira néznek dolgokat
hogy a dolgok összemennek
s pont akkorák lesznek
amekkora a mutatóujj
a puskák ravaszán
láttam Jézust a kertünkben
kétségbeejtően vak volt
értesítenem kellett volna
valakit
hogy gyógyítsa meg
az egészet
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-05-10 21:42:17
Utolsó módosítás ideje: 2020-05-10 21:42:17