Időnként elfelejtem a felhőbe ásott imákat,
csak ha ölembe virágzik a meghallgatás
akkor veszem észre, hogy a jégeső színű
esőkabátban te voltál. Cipzár az égen.
Amikor földre ért talpad a megkötözött hegyek
zuhogó esővel köszöntöttek és mindezek alatt
én is valahol, mint ismétlődő pontok, gyengülő
vonalak. Könyörgéseim gps koordinátái.