én a külvilágot
karanténba zárom
de nem is csak mára
inkább hosszú távon
ha elmegy a vírus
és még mindig élek
a karantén marad
jószerivel végleg
amit adni tudnék
nem kell úgyse másnak
idegent ismerőst
többé ne is lássak
ajtómra kétfelől
piros cetlit teszek
mindegy hogy belül vagy
kívül van a beteg