Pufikához
Anyu meg-megáll.
Félreeső helyeken ad puszit.
Szándéka szerint hasonszőrűeknek.
Anya csak egy van.
A klumpát lerúgja lábáról,
ha valahová bemegy.
Anya megint sír.
Pelenkában ül le a sínekre.
Összes vagyona ez.
A hallgatás joga az övé,
halhatatlan az ő valósága.
A doktorok is megmondták neki.
Anya megissza a kávét,
aztán elmossa a csészét,
ahogyan mindig,
és ballagnak utána
a gyerekek,
mint egy kalendáriumban a napok.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-03-17 11:21:35
Utolsó módosítás ideje: 2020-03-17 11:21:35