TRAMPLI
Szénaboglya szipákol kokaint
amit a sütőtökből daruval kiemelnek az a huszonegy ring
Szalagkorlát ma késik a fejedelmed
Kunyhó amit összetéptek a varjak
még keresi a brillírozó pánikgombot
Netovább pufajka kétfelől lecsüng a farkasfelhőd
netovább szanitécrigó te eleven samott
hisz föl se szántottad a gyámolító ponyvabúgást
hanem mint ki rovátkát nyelt beleszaladtál a káromkodó suttogásba
Rengeteg korhatáros gép nyisszant fejeket
Tenyérben gazdag locsolócső okoskodásnak ne nézd a hiúzát Szódacsuklás
és ínypercegés oltalmazzák a dombot
a dundi nagyító éréspontját
Nyugtatni torzsát matinéval
üdvös
Középsugaras gránátvető elvész a fonnyadásban
Loncsosodik az ütköző jobbra zárt kitinfala óvakodva előmerészkedik
Az van hogy a kulcslyukból még nem támolygott ki a pici tócsa
s ha beletörik is elvássa fogát
az egállal bedörzsölt lópata
Nesze neked csipkés combú amplitúdó cirkáljon pamlagodon krétaképű éjszakád
nesze neked lekváros fánk tán elsejéig
megsegít a radiátorkeszeg A kameraerdőben ésszerűbb elbukni
mint elfogadni azt hogy a ricinusolaj egyszer csak felhevül
Závár
Mint akit modellezésen kaptak a légzésvédelem maszkabálján
én most egy kicsomagolt pampogásba lépek
hátha megered a járőrdal a frappáns locsogásban.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-03-09 13:53:04
Utolsó módosítás ideje: 2020-03-09 13:53:04