portré
a bájos arc és az okos tekintet mögött
ugyanaz az ósdi állat lakik aki
ösztönösen hugyozza körbe a területét
bűntudat nélkül felzabálja a másikat
pofázik az intellektusról
de a kedvenc sportja mégiscsak a faszméregetés
kultúra Isten társadalom
barokkos körmondatok hitről igazságról erkölcsről szerelemről
elfedni a nyilvánvalót:
ugyanaz a pöffeszkedő hiéna
ugyanaz a szarházi dögevő
játssza a kifinomultat
2020.02.28
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-02-28 21:39:28
Utolsó módosítás ideje: 2020-02-28 21:39:28