bíbor alkonyatok
Szindbád haján a dérnyomok rég volt
vigasságok mámoros szép napok
sok átmulatott éj és választalan hagyott
vallomás ahol kifáradt a nagy étkű idő
a körmönfont garabonciás
most végre megpihen hogy elmondja az
utolsó liturgiát szégyenlős női testeken
és jégesőt hoz nadragulyát a kényelmes
gyászba hogy fájjon s ne tudja feledni
az elhagyott nagy szerelmeket soha
míg a világ világ és még azon is túl
mindörökké
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-02-24 00:33:12
Utolsó módosítás ideje: 2020-02-26 17:29:17