Apa
Meghalt az én apám ma délelőtt,
kihűlt, gyötört negyven kilós teste,
nem látogattam meg tegnapelőtt,
és imám se volt érte az este.
Kilenc tizenötkor ment el apám,
ekkor vett levegőt utoljára,
lekéstem róla, tíz perccel talán,
s menekültem zsúfolt buszon állva.
Lökném a képet messzire. Halott
apám feje a kórházi ágyon.
Nyikorog a redőny, tán ő motoz
felettem. Kell még egy pulcsi, fázom.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-02-17 11:31:09
Utolsó módosítás ideje: 2020-02-17 11:34:39