Végül is...
Világnézeteink választanak el bennünket egymástól.
Egy bolygón elférünk,
de egy szellemi platformon már nem.
Jó lenne végre,
egy közös nyelv.
Földtől elrugaszkodott e gondolat?
Égi gyökereim, a próba-elfordítással,
kitépik frissen nőtt hajszál-gyökereimet a földiből,
s ez most fáj.
Persze, amikor az égi keresi a talajt,
amiben gyökeret verhet,
legfeljebb azt mondja,
amit a sündisznó,
mikor leszáll a ruhakeféről:
Hm, tévedtem.
Ruhakefének érzem magam.
Annak pedig, egy szava sem lehet(ne).
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-01-28 01:41:36
Utolsó módosítás ideje: 2020-02-01 18:16:34