csak habzó állóvíz (reflexiók II.)
mit kezdjünk
a reggelek nikotinéhségével
még öt év és piszkosbarnák
lesznek körmeink
úgy sápaszt a hajnal
felkelsz, mintha ez a kezdés
valamit ígérne
fordulsz, hogy mögéd kerülve
átaludjalak
macska vagy
visszatérsz
ugyanonnan ugyanoda
éjjeli viaskodások
képzetét pihenni
ásít az udvar, lusta fény
fakítja megkötött kutyánk
loboncát
eloldoznád, hogy fusson
folyton visszajönne
eb vagyok
láncodon
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-01-04 23:00:52
Utolsó módosítás ideje: 2020-01-04 23:00:52