szobák
nekem jutott a rossz szoba
falain festetlen képek
asztalán hervadt bóka-vágy
vetetlen ágyán az évek
reménytelenség holdviasz
mit szerelmem takart be nappal
égett és nem láttam mily hibás
kit emeltem trónra szavakkal
nekem jutott a rossz szoba
halottra mostam és főztem
vágyakból varrtam új ruhát
hogy bírjam a telet az őszben
neked jutott a jó szoba
már mindegy ki festette szépre
rám nőtt a ház mint a golgota
elhagyni nem tudom élve...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-12-30 09:25:34
Utolsó módosítás ideje: 2019-12-30 09:47:37