szóltak a szirénák és elszállt az
utolsó varjú is a városon túlra mert
levált a tér és füstcsóvák szórták a
a Nap felé a múltat és jövőt
az őr bezárta az óraházakat majd
lehívta kibicnek az idők kvantum-
várományosát
ott voltam amikor a kertünk ágyásaihoz értek
éppen salátát szedtem a gyerekeknek