ha elég lenne
ha elég lenne egy
gombot megnyomni rajtam
hogy átváltoztass valamivé
ami nem én vagyok
ha egy érintésre
fintorba rándulhatna az arcom
ökölbe szorulhatna a kezem
a nyelvemet nyújthatnám
toporzékolhatnék
vagy egyszerűen csak elbőghetném magam
esetleg magam alá vizelhetnék
mint a pisilős babák
megnyomnád azt a gombot?
mernéd-e vállalni a kockázatot
hogy valami egészen más történik
mint amiért hozzám érsz?
nem fintorognék
nem toporzékolnék
nem ráznám az öklöm
nem nyújtogatnám a nyelvemet
nem sírnék
és még csak magam alá sem vizelnék
csak néznélek
de úgy
hogy végül te bőgnéd el magad
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-11-20 20:58:01
Utolsó módosítás ideje: 2019-11-21 01:18:46