Az este szentesítése
Nem a cselekedet, hanem a hit
A végtelenség egyetlen vonal.
S ez az egyenes Istenhez vezet.
Ilyen városokat látni, ahogy megyek:
Ölelés, Szívesség. Képzelet.
A végtelenség rengeteg határ.
Kvantumfizika és egy szarvasbogár.
Az intuíciót az ész álomba tolja.
Még utánanyúl. Kibontja.
Szétnyílik s összezár egy gömbhéj –
Valaki a tenyerén tartja. Kék Hang.
Isten megnézi, valóban úgy van?
Ahogy a halandó ember mondja?
Akinek nem telik harmóniumra.
Gondolatban megy el a templomba.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-11-17 10:08:18
Utolsó módosítás ideje: 2019-11-17 10:08:18