Joker
Füstszűrőtlen vagyok
Kék füst vagyok
Halk működés közben
Finoman meghalok
Eső esetén az alábbi
Kék füst vagyok halálig
Most megyek befelé a fordulás
Új topik régi feltámadás
Sokat utaztál lehetsz boldog
Jokerre mosdok mivel oldok
Közszereplő vagyok
Joker mosoly vagyok
Kacsintás haha bruhaha
Levizel a nagy ház oldala
Álarc mögé álarc alatt
Lájkolj ha minden szakad
Álarc alatt ki sincs nincs senki
Nincs miből kiszemezni
Kimeszelni fehérre kísértem
Magam is úgy érzem
Joker mosoly van valakinek ötlete
Az arany ásóját bökje le
Bökje ki széthúzom a szám
Ír a háttértárban a leány
Inkább nő vagy képzelni hogy
Csönd álom hangos cinkosom
Füst ki be távolság veszít
Könnyített,megnehezít
Ugyan úgy jelennek meg és tény
A bal oldalbordám nem enyém
Nem enyhülnek vagy éppen hogy
Esték városok farkasok
Bruhaha haha ha
Haha ha bruhaha
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-11-03 08:04:40
Utolsó módosítás ideje: 2019-11-03 08:06:39